home

 


Laatste nieuws


We zijn gestopt met alle activiteiten (2015-09-25)

Alle activiteiten van de Stichting Habets Genealogieën zijn gestopt: de website, het bijhouden van de stamboom en het leveren van stamboomgegevens.


Stamboom­index bij­ge­werkt (2014-02-02)

De stamboomindex is weer bijgewerkt, met dank aan vele familieleden en onderzoekers voor hun bijdrage.


Portret van generaal-majoor uit 1792 (2011-02-24)

Er bestaat een portret van generaal-majoor Jean Joseph Habets, geboren in 1792. Heeft u interesse?


Jaarverslag 2010 - Donateurs gevraagd (2011-02-15)

Hoe het onze stichting verging in 2010 en waarom we een dringende oproep doen voor donateurs.

 

Sponsor worden

De werkzaamheden van de Stichting Habets Genealogieën (de SHG) worden gefinancierd door donaties en sponsoring. Sponsors zijn in het algemeen met Habets verwante bedrijven. Zij ondersteunen de werk­zaamheden van de stichting financieel en krijgen daarvoor als tegen­prestatie ruimte om hun bedrijfs­activi­teiten kenbaar te maken op deze website.

Wij hebben de steun van uw bedrijf hard nodig om de activiteiten van onze stichting voort te kunnen zetten om zo ook in de toekomst de familiehistorie vast te blijven leggen. Voor een geringe jaarlijkse vergoeding bieden wij u advertentieruimte op onze website. Deze advertentieruimte is een eigen pagina die u naar believen kunt vullen met tekst en foto's over uw bedrijf en een link naar de website van uw bedrijf (indien aanwezig). Wij verzorgen de opmaak van de pagina voor u.

U bereikt zo vele familieleden die mogelijk van uw producten of diensten gebruik willen maken. Verder verbetert een extra link naar uw website de zogenaamde linkpopulariteit, waardoor de vermelding van uw bedrijf beter scoort in de zoekresultaten.

 

Neem voor meer informatie contact met ons op of meldt u aan via de Contactpagina.